Re: Reklamace na poště
1. Stáhněte si ze stránek ČP reklamační podmínky (pokud se vám to povede - ty stránky stojí za to)
2. Vyhledejte v nich, zda musíte mít pro reklamaci originál podacího lístku
3. Pokud to tam nenajdete, zeptejte se reklamační pracovnice, podle jakého dokumentu ten originál požaduje
Re: Reklamace na poště
Ale to by si přeci mohli opsat i z kopie, vždyť jde o přesnou fotokopii, ne nějaký ušmudlaný papír přes kopírák.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
29. 8. 2006 9:22
Zasílala jsem doporučený dopis do zahraničí, ale adresát tvrdí, že jej nedostal. Vzala jsem tedy fotokopii podacího lístku a šla na poštu požádat o přešetření kdy a kdo si zásilku převzal. Vykázali mě však s tím, že musím mít originál podacího lístku a že fotokopie nestačí. Bohužel originál je z ledna 2006 a je již zařazen mezi dalšími stovkami účetních dokladů a z účtárny mě ho nepůjčí. Musím mít doopravdy originál, vždyť v obchodě k reklamaci také stačí kopie účtu?
Prosím poraďte, děkuji a přeji všem krásný den bez problémů.