Re: Konečné stavy v DE z r.2005
v daňovém přiznání příloha č.1 tabulka D. tam by měl mít konečné stavy.
>Dobrý den,
>mám přechod z DE na PÚ.Potřebuji si z DE zadat doPÚ PS
>účtu. V PÚ je to jasné-účty.Ale kde tyto zůstatky z
>r.2005 (DE) najdu? Roky mám zkušenosti pouze z PÚ,tak se
>moc dobře neorientuji v DE?
No já bych si vzal výpisy z BÚ, tím bych nasadil 221, pak pokladní knihu, zůstatek, tím mám 211, pak z Knihy pohledávek a závazků bych si nasadil zůstatkové saldo 311 a 321, pak z inventury skladu bych si nasadil 112,132 a tak bych pokračoval píď po pídi :-))
Souhlasím a dodávám, že z knihy pohledávek a závazků nasadíte i zůstatky účtů 341, 342, 343, 345, 314, 324, 336AN atd. Prostě vyčíslit konečné zůstatky všeho majetku hmotného a nehmotného, veškerých pohledávek a závazků - nejen z knihy faktur, ale i z daňového přiznání k DPH, k příjmovce, k silniční a dalším daním, z přehledů SP a ZP za uzavřený rok, nevypořádané zálohy, závazky a pohledávky vyplývající ze smluv atd. atd. Rozdíl zůstatků aktiv a pasiv dáte na účet 491. Jestli chcete, pro inspiraci se koukněte třeba na www.volny.cz/prechod
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
29. 8. 2006 13:03
Dobrý den,
mám přechod z DE na PÚ.Potřebuji si z DE zadat doPÚ PS účtu. V PÚ je to jasné-účty.Ale kde tyto zůstatky z r.2005 (DE) najdu? Roky mám zkušenosti pouze z PÚ,tak se moc dobře neorientuji v DE?