Re: Pracovní smlouva - student
Ve vašem případě nepřipadá v úvahu ani dohoda o provedení práce (do 100 hodin ročně - neni SP a ZP), ani dohoda o pracovní činnosti( do poloviny prac.úvazku měsičně = 80 hodin), neboť v měsíci odpracuje přibližně 2 x 7 x 11 hodin = 154 hodin. Doporučuji uzavřít klasickou pracovní smlouvu. Bude podléhat jak SP, tak ZP. Doklady: pracovní smlouva, přihláška na SP, pokud studentka již pracovala a podléhala SP, bude mít zápočtový list od předcházejícího zaměstnavatele - přiložíte k přihlášce na SP. A samozřejmě přihláška na ZP.
Re: Pracovní smlouva - student
Jestli bude Vaše studentka pracovat jen u vás, tak at podepíše prohlášení poplatníka a doloží k tomu doklad o studiu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
1. 9. 2006 17:29
Jakou prac.smlouvu mám uzavřít se studentkou VŠ,která pro mne bude prodávat v cukrárně - sudé týdny(celých 7 dní)-11hod/den. Mám ji přihlásit na SP a ZP a jaké doklady,potvrzení budu potřebovat?
Děkuji, začátečník.