Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
3. 9. 2006 11:44
Dobrý den,
prosím o radu. Od února 2006 podnikám, zálohy na OSSZ jsem neplatila (nebyly z čeho vyměřit, s podnikáním jsem začla tento rok) a hodilo se mi ušetřit každou korunu :-)) Jsme v Čechách, tudíž teď, k podnikání, které budu dál provozovat jako VPP nastupuji na HPP do zaměstnání, a to od 1.9. Jaká radost, právě jsem zjistila, že jsem v jiném stavu, tzn od dubna/května 2007 budu na mateřské, dá-li pán bůh, a neukončí se mnou zaměstnavatel PP ve zkušební době..
Jak to bude vypadat s mateřskou? Zahrne se do výpočtu i podníkání? V zaměstnání mne čeká 15.000,- hrubého + podnikání - ? Jaká bude mateřská ze zaměstnání a co dál s rodičovským příspěvkem? V případě, že se mnou ukončí PP v ZP, z čeho se bude počítat mateřská a rodičovský příspěvek? Co počít?
Mnohokrát děkuji za každou radu, je to docela prekérka... :-(
Přeju pěkný den,
HK