Re: náležitosti storno faktury
*** Jen můj názor: domnívám se, že tady se jedná o opravu dle §42/1/d a v tom případě by se oprava dělala dobropisem (náležitosti §43) a neuplatňoval by se tady §49/2 (nemožnost provedení opravy). A protože si nejsem stoprocentně jistá a pokud Vás v tom ještě někdo neujistí, bylo by zřejmě jistější vrátit zálohu - to by určitě bylo dobropisem (§42/1/a) a znovu přijmout finance jako půjčku. Počkejte na ostatní.... ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
4. 9. 2006 7:55
Dobrý den, mohl by mi někdo prosím poradit, jaké náležitosti by měla mít storno faktura ?
V březnu jsem vystavila zálohu - daňový doklad na přijatou platbu, odvedla jsem DPH a teď v srpnu mě bylo oznámeno, že to nebyla záloha na zboží, ale půjčka do podnikání.
Chci udělat storno faktury, ale nevím si rady s datumy - jaké má být datum vystavení a DUZP ? Musím udělat dodatečné DPH za březen, ale ty datumy na storno faktuře mi nejdou do hlavy. Děkuji za jakoukoliv odpověď.