Re: darování pozemku, část prodej,prosím
Příslušné katastrální pracoviště Vás nechá nahlédnout do sbírky listin (smlouvy, geom. plány atd.) jak daleko do historie je bude mít, takže se dopátráte třeba i stavu před x lety a zpětně dosledujete do součastnosti. Měl by být schopen Vám taky vyjet LV k různým datům v minulosti.
Re: darování pozemku, část prodej,prosím
--děkuji moc, včera jsem to už psychicky nevydržela a začala si shánět plnou moc:)) abych mohla jít na katastr, ale nakonec jsem tam zavolala a řekli mi, že si mohu přijít, a díky za informaci, že mohou vyjet LV k určitým datům.. to budu potřebovat, probíhala tady i směna pozemku, ještě jednou díky..
Blanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
4. 9. 2006 10:52
Dobrý den, potýkám se tady darem pozemku obci, a část prodejem, účetně už mi to začíná být jasně (ještě do toho byly zamontováné stavby, které se bouraly v průběhu roku 2005 a 2006)
Může mi někdo poradit, nemůžu sehnat LV, na katastru jsem našla jen podle parcel... nesouhlasí mi totiž m2 na darovacích smlouvách a prodejích na celkovou výměru..co jsem našla...
Můžu si žádat na katastru a výpis listu vlastnictví a jakým způsobem se to dělá...
děkuji
Blanka