Re: faktury
*** Myslím, že se nemusíte obávat toho znění práce na fakturách. Můžete s něčím vypomáhat, i když máte živnost jinou. S DUZP to bude ale složitější. Jedinné, co mě napadá, zkusit to navléct na dílčí plnění (§21/10) - jedině u něj si můžete stanovit DUZP ve smlouvě. Počkejte ještě na ostatní.... ***
Re: faktury
taky mě napadlo sepsat jako smlouvu s tím, že by se vyfakturovalo jednorázově, ale to neřeší to že chtějí 3 faktuy. Když jsem mu tvrdila, že nemůže jen tak vystavit faktury např. s dnešním DUZP týkajíce se vykládky např. v březnu, tak mi nevěřil. Tak si raději dávám dotaz, abych se zeptala na názory zkušených.
Šéfové někdy chodí se šílenými nápady.
díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
7. 9. 2006 13:05
dobrý den
prosím o názor:
Jsme zámečnická firma a 3x jsme jedné firmě pomáhali se složením sololitu.2x na jaře a 1x nyní v září
Můžeme vůbec vystavit fa s textem složení sololitu, když jsme zámečnická fa?
Problém je, že šéf mi o tom nic neřekl, že něco takového proběhlo a s tou firmou byl domluven, že se u nás někdo zastaví a vystaví se fa. Jenže nikdo nedošel a šéf na to zapomněl.
Nyní když jsme jim pomáhali s tou třetí vykládkou, tak opět přišla řeč na firnanční vyrovnání a fakturaci.
Fa chce ale 3 faktury dle datumů vykládky, ale co s tím když to proběhlo na jaře? Co DPH a DUZP.
Navrhovala jsem jednu fa s datem té poslední vykládky na celkovou částku a nerozepisovat, ale fa potřebuje faktruy 3 aby jim to sedělo s jejich evidencí.
Vůbec se mi do toho nechce, protože z toho cítím průšvih.
děkuji za názory