Re: Dohoda o provedení práce - POHODA
Dobře, děkuji. A jak to vyřešit v programu POHODA? Pro měsíc červenec jsem tam navedla 50,-Kč/hod, aby mi vyšla částka 2.700,- ale teď mu chceme vyplatit 4.950,- a to už bych mu tu sazbu musela změnit.
Udělala bych to tak, že DDP přepíšu na odměnu 7.650,- a pro tento měsíc mu spočítám 50,- Kč/hod a zbytek dám do prémií, abych docílila částky 4.950,- které mu chci vyplatit.
Je to tak možné udělat? Děkuji Vlasta
Re: Dohoda o provedení práce - POHODA
Já bych mu nedávala hodinovku. Tím to máte vyřešeno, můžete dát odměnu jakou chcete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
8. 9. 2006 9:23
Dobrý den, zaměstnali jsme studenta na Dohodu o provedení práce. V měsíci červenci dostal odměnu 2.700,- a v měsíci srpnu pak 4.950,- Jak to zapsat do programu POHODA? A jak by měla znít ta dohoda, něco jako: odpracuje 100h za odměnu 7.650,- Kč? Děkuji moc všem. Vlasta