Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
12. 9. 2006 9:50
Dobrý den, mám trochu komplikovaný dotaz. V říjnu 2004 mi skončil pracovní poměr, od 1. 11. 2004 do 29. 4. 2005 jsem byla evidována jako uchazečka o zaměstnání, 30. 4. 2005 jsem porodila. od března 2005 do září 2005 jsem pobírala peněžitou pomoc (vypočtenou z platu - plynoucí z ochranné lhůty), od října 2005 pobírám rodičovský přispěvek. Od května t. r. si přivydělávám na dohodu o pracovní činnosti (na dobu určitou - do konce prosince 2006). Částka je spíše symbolická (okolo Kč 2000,-- měsíčně), ale i to pomůže :-). Plánujeme druhé miminko. Chtěla bych se zeptat, z čeho se mi bude počítat rodičovský příspěvek (na mateřskou totiž nárok nemám), kdyby můj pracovní poměr skončil v prosinci 2006 a k porodu došlo na nejdříve v říjnu 2007? Děkuji mnohokrát za Vaše odpovědi.