Re: Podnikatelský záměr !
Nemusíte být vůbec zoufalá - jen to co máte v hlavě dáte na papír. Tj. začnete ve kterých prostorách budete podnikat, co budete prodávat,kde budete skladovat, jaké budete mít předzásobení, kde budete nakupovat zboží, jestli uvažujete s úvěrem nebo jak to budete financovat, kolik plánujete mít zaměstnanců a tak pokračujte.
No a pokud Vám dají na úřadu práce formulář, tak ten Vás povede.
Vycházejte z toho, že je to Váš záměr, který určitě budete chtít naplnit - ale skutečnost potom nemusí být přesně taková, jako záměr. Přeji Vám, aby byla ještě lepší než plány.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
13. 9. 2006 11:43
Jsem malinko zoufalá,prosím pomůže mi někdo napsat podnikatelský záměr na otevření nové prodejny? Alespoň body co tam všechno má být.Chtějí to na úřadě práce kvůli dotacím a já jsem v koncích !! Předem moc děkuji za pomoc :-)