Re: Dohoda-POMOC!!!!!
Teď řeším něco podobného-čekáme na peníze z EU,zaměstnanci chodí do práce,ale nemáme na výplaty.Abychom předešli problémům ze strany úřadů a penalizaci za pozdní úhrady socka a zdrávka,vyřešili jsme to dodatkem ke PP,že mzdy budou zúčtovány v dalším kvartále najednou-s písemným souhlasem zaměstnanců.
Byla porada i na socce.Má někdo jinou zkušenost?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 9. 2006 15:32
Prosím o pomoc při řešení vzniklé situace.Mám velmi dobrou a dobře placenou práci.Zaměstnavatel přišel o strategického partnera atím pádem o dost peněz.Hrozilo nám propuštění nebo snížení peněz na životní minimum(podle smlouvy)a tak jsme se dohodli,že to zkusíme dál s tím,že budeme mít stejné peníze jako předtím,ale s pozdějším úhradou.Myslím si,že je to ke vzájemné spokojenosti obou stran.ALE!!Doslechla jsem se,že je to nezákonné,jak ze strany zaměstnance tak i zaměstnavatele.Můžete mi někdo poradit?