Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
21. 9. 2006 8:37
Zdravím,přeji úspěšný den a prosím, v případě souhlasu, o opětné sdělení Vaší e-mailové adresy.Byla jste ke mně ochotná a pomohla jste mi ohl.dod.přiznání v příp.přechodu na proc.výdaje u OSVČ ved. DE,vyměnily jsme si spolu pár mailíků,ale pak se mi zdařilo někam Váš kontakt "potratit".Jelikož si vážím zkušeností druhých a oceňuji možnost "dát hlavy dohromady",navíc nikdo neumí všechno, je zde spoustu účetních,které neměly případy,co jiné mají za sebou, mnohdy s velkým vynaloženým úsilím,přesto pomohou a podělí se o zkušenosti, ale zase neznají jiná zákoutí,kdy uvítají rady jiných.Tomuto fóru jsme vděčná, že existuje, byť se zde,jak vidím,v poslední hektické době objevují i příspěvky, u kterých je opravdu "škoda mlátit do klávesnice"...
Pokud tedy souhlasíte,napište,děkuji,ráda Vás opět "pozdravím".
Tento příspěvek sice není "business", ale je i poděkováním za práci,příspěvky,ochotu všem, kdo se podílejí na chodu a úrovni tohoto fóra.