Re: Stará dovolená z r.2005
Dovolená z roku 2005 vám nepropadla, pokud vám v prvním pololetí nebylo nařízeno její čerpání. Z důvodů PN si ji nebudete moci vybrat a tak ji vyberete až např. v lednu 2007, nebo když skončíte PP, tak vám bude proplacena a současně alikvotní část z roku 2006.
Re: Stará dovolená z r.2005
Na to zapomeňte - to platí pouze pro dovolenou nad 4 týdny a tady je nárok 20 dní. Dovolená propadá - viz § 109 ZP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
21. 9. 2006 11:24
Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Jmsem v nemocenské již od čevna 2006, nárok na roční dovol. je 20 dní, tzn.že mi zbývá vybrat ještě 11dní/jedná se o dovolenou z roku 2005/ Můj ošetřující lékař mi sdělil, že budu pravděpodobě marodit do konce roku. Můj dotaz ní: tato dovolená v tomto případě propadá? Nebo se může převést? Nebo se proplácí?
Děkuji Šlégrová J.