Re: Pane HAKENE, prosím odpovězte nám!
Klídek, zřejmě provádí pan Haken úpravy o kterých psal graver.
>>Klídek, zřejmě provádí pan Haken úpravy o kterých
>>psal
>>graver.
Co myslíte?
>spíš vysypal hlubokou historii do popelnice:-)) pokud
>vím, tak 2004 už nejde zobrazit dýl. ale i tak je toho
>tady myslím ke čtení dost:-))
Podařilo se mi zobrazit 1.1.2005, dál už ne. Archivace :-))
Vzhledem ke změnám legislativy ta historie asi už opravdu (většinou) není potřebná.
Něco není aktuální, něco ano. Přimlouvala bych se za opětovné zpřístupnění! Chápu, že kvůli velikosti databáze asi není možné archivovat příspěvky v jedné stále narůstající databázi, ale snad by šlo tedy starší příspěvky (do 2004 včetně) dát do jiné - archívní - databáze a tam je zpřístupnit pro hledání, tj. přes jiný odkaz. Moc prosím.... byla tam řada věcí a reakcí velice cenných!!!
Byla tam opravdu řada cenných informací, je to škoda. Já jsem sem začala chodit v době, kdy tady byly ještě např. paní Menclová a Hajtúnová, to byly skvělé odpovědi, mnohé platné dodnes. Jana F.
Re: Zrušené roky 2004 a dále?
Huh, trochu pozdě, ale odpovídám...
Rok 2004 a starší příspěvky jsem skutečně z hlavní databáze vymazal, archivovány je mám. S tím souvisí i "plonkové" odpovědi z přelomu roku.
Tabulka zpráv diskuzního fóra se nyní pohybuje kolem 500 MB a je potřeba ji držet v rozumných mezích, zejména z hlediska optimalizace výkonu vyhledávání i samotného zobrazování.
O zpřístupnění archivu jsem zatím neuvažoval, nicméně je to dobrý námět. Pravděpodobně bych to udělal úplně na jiném fyzickém serveru, třeba nějaký http://archiv.business.center.cz. Uvidíme. Momentálně dávám však přednost dlouho slibovaným úpravám, spíše než tomuto archivu.
Robert Haken
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
22. 9. 2006 19:53
Achich ach... Hledala jsem náhodou jeden svůj starší dotaz k dotazu Ivy na dodatečné přiznání (bylo to v pokynu 123 - za jakých podmínek nepomůže podání dodatečného přiznání ke snížení penále - proto jsem se pořád bála té kompenzace, o které se Iva také zmiňuje - vyrovnání chyby jinými doklady) - a koukám - ono je to od roku 2004 vymazané, nebo mi blbne vyhledávač? Škoda, co se dá dělat :-((( (Vím, že ten pokyn už neplatí, ale chtěla jsem to porovnat) Jana F.