Re: Upálení roku 2002 !!
2002 ještě doměřit můžou. až do 31.12.2006 mají čas na zahájení kontroly:-)
takže:
*modlit se, aby je to nenapadlo - zbývají už jen 3 měsíce...
*těžko vám ale bude někdo dávat pokuty za nepředložení dokladů, když jim řeknete, že jste blbec a omylem je spálil
*pozor ale, měl-li jste tam doklady na pořízení odepisovaného majetku např.
Doklady na odepisování tam nebyly. Říkám si, že ty 3 měsíce snad přežijem. V r. 06 jsme přešli k jinému FÚ, tak ten snad by nekontroloval doklady z roku, kdy jsme patřili ještě jinam.
U starého FÚ jsme byli zapsáni jako vzorná firma, tak snad nás pustili bez kontroly.
můžu vás ubezpečit, že to, že jste patřili tehdá jinam nemá vůbec vliv:-)
bez kontroly vás pustit museli, pokud už neměli zahájeno, neb po změně sídla lze učinit jen kroky nezbytně nutné (dokončit kontrolu, dožádání, vytýkačku,...ale nezačínat nic nového)
ale vemte to takhle: jaká je šance, že by vás vzali ještě letos na kontrolu? asi stejná, jako vyhrát druhou ve sportce:-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
24. 9. 2006 18:41
Podařilo se mi hodit do ohně omylem pokladnu z r. 2002.
Pokud mi přijde kontrola, co mne čeká? Je možné, že by chtěli i toto kontrolovat, když už nemohou doměřit daň vyčíslit penále?
Díky za vaše názory.