Re: Upálení roku 2002 !!
2002 ještě doměřit můžou. až do 31.12.2006 mají čas na zahájení kontroly:-)
takže:
*modlit se, aby je to nenapadlo - zbývají už jen 3 měsíce...
*těžko vám ale bude někdo dávat pokuty za nepředložení dokladů, když jim řeknete, že jste blbec a omylem je spálil
*pozor ale, měl-li jste tam doklady na pořízení odepisovaného majetku např.
Doklady na odepisování tam nebyly. Říkám si, že ty 3 měsíce snad přežijem. V r. 06 jsme přešli k jinému FÚ, tak ten snad by nekontroloval doklady z roku, kdy jsme patřili ještě jinam.
U starého FÚ jsme byli zapsáni jako vzorná firma, tak snad nás pustili bez kontroly.
můžu vás ubezpečit, že to, že jste patřili tehdá jinam nemá vůbec vliv:-)
bez kontroly vás pustit museli, pokud už neměli zahájeno, neb po změně sídla lze učinit jen kroky nezbytně nutné (dokončit kontrolu, dožádání, vytýkačku,...ale nezačínat nic nového)
ale vemte to takhle: jaká je šance, že by vás vzali ještě letos na kontrolu? asi stejná, jako vyhrát druhou ve sportce:-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
24. 9. 2006 18:41
Podařilo se mi hodit do ohně omylem pokladnu z r. 2002.
Pokud mi přijde kontrola, co mne čeká? Je možné, že by chtěli i toto kontrolovat, když už nemohou doměřit daň vyčíslit penále?
Díky za vaše názory.