Re: PROSÍM POMÓC - ŠPATNÉ PRŮMĚRY
ÚP, ale ti chodí buď na stížnost nebo v případě, že máte nějakou dotaci apod. Je to sice k zaměstnancům nefér, ale já bych taky dělala mrtvého brouka. Posuďte sama, jak jsou ty rozdíly vysoké a rozhodněte se podle toho. Kolegyni bych to nechala všechno přepočítat a pokud se rozhodnete pro doplacení, tak bych ji nehala ať to zaměstancům vysvětlí sama. Ono se to pak už nebude opakovat.
Re: PROSÍM POMÓC - ŠPATNÉ PRŮMĚRY
spočítala jsem si to sama dělá to do u 3 zam.do 1400,- a ostat. do 800,-, vpodstatě mi řekla,že za to můžu a ať si to dělám sama - je to šéfka,tak mlčím :), ale těm zaměstnancům bych to chtěla dát bude ještě září a narostlo by to
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
25. 9. 2006 8:01
moc vás prosím,poraďte mi,zjistila jsem, že mi kolegyně špatně uzavřela průměry za 2.čtvrtletí a tím vyplatila nižží náhrady,co s tím mám udělat (ona to chce nechat být) je ještě jeden měsíc v tomto špatném čtvtletí, co s odvody a budu mít nedoplatky?, která kontrola na to přijde?