Re: Smlouva o dílo a dan
Najedete v § 10 odst. 3 - příjmy z nahodilých činností jsou do 20000,00 Kč osvobozeny.
Re: Smlouva o dílo a dan
Jestli to tedy správně chápu, tak osvobozeny jsou *příležitostné* příjmy do 20k, pokud to není tento případ, tak podle 38g do 15k.
Zmátlo mě, že několik SoD/DPP ročně ještě považujete za příležitostnou činnost. To by bylo pozitivní - co jsem zrušil své živnosti, hodí se mi každá koruna limitu :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
25. 9. 2006 21:07
Zdravim, chci se zeptat jak je to se smlouvou o dilo a jak se to dani. Mel bych jednu smlouvu o dilo a 3 o dohode o provedeni prace. Kazda smlouva by byla na urcitou dobu na jednoho zamestnavatele, takze by se nekryli. U te smlouvy o dilo by se jednalo o castku 1200,-. Musim to nejak danit, odvadet z toho nejakou dan nebo neco?