Re: Daňové zvýhodnění - maturita v září
Ať si student nechá od školy potvrdit, dokdy má statut studenta.
Dcera mé známé propadla u maturity a škola jí vystavila potvrzení o studiu do konce srpna. FÚ to stejně vyžaduje
Re: Daňové zvýhodnění - maturita v září
Právě nedávno jsem o tom také četla v odbor. liter., student, který neuspěl u maturity a opakuje na podzim, nemá nárok na poslední prázdniny- tudíž ani na daň. zvýhodnění. Zatímco ten, který byl úspěšný pokud po celý měsíc nepracuje má nárok na daň. zvýhodnění i po dobu posledních prázdnin.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
26. 9. 2006 8:58
Prosím o radu. Má rodič nárok na daňové zvýhodnění na syna za červenec až září, když v červnu nebyl připuštěn k maturitě, v září dělal reparát a následně maturitu? Na FÚ mi sdělili, že uplatní ještě i v září (na základě potvrzení o studiu na září 2006), ale zdá se mi to v rozporu s § 81 zák.561/2004 Sb. Děkuji