Re: Elektroodpad
Podívejte se na http://www.env.cz/www/reveza_1.nsf. Jsou tam základní informace, legislativa atd. Jinak si myslím, že se není čeho bát. Pokud se jedná o příležitostný dovoz, tak z hlediska auditu REMA Systém vůbec nebudete zajímat. Pokud se budete řídit informacemi na jejich stránkách, všechno projde hladce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 9. 2006 11:22
Chtěla bych vás poprosit o vaše zkušenosti s vykazováním elektrozařízení. U nás se bude jednat o příležitostný dovoz z EU elektronářadí (sk.6). Přečetla jsem zákon, na stránkách REMA jsem nastudovala všechno potřebné, požádala o zaslání registračních podkladů...Mám z toho trošku obavy, nejsem si jistá v mnoha věcech, zdá se mi to dost komplikované a neznám ve svém okolí vůbec nikoho, kdo by s touto problematikou měl nějaké zkušenosti.Navíc ve smlouvě s REMA systémem se zavazujeme k půlročním auditům z jejich strany, v případě pochybení celkem vysoké pokuty. O povinnosti registrace a všech těch věcí kolem mi pořád chybí na netu více informací, takových-těch lidových. Nemáte třeba někdo chuť se podělit o své zkušenosti, případně poradit? Budu moc vděčná, mějte se!