Re: Elektroodpad
Podívejte se na http://www.env.cz/www/reveza_1.nsf. Jsou tam základní informace, legislativa atd. Jinak si myslím, že se není čeho bát. Pokud se jedná o příležitostný dovoz, tak z hlediska auditu REMA Systém vůbec nebudete zajímat. Pokud se budete řídit informacemi na jejich stránkách, všechno projde hladce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
30. 9. 2006 11:22
Chtěla bych vás poprosit o vaše zkušenosti s vykazováním elektrozařízení. U nás se bude jednat o příležitostný dovoz z EU elektronářadí (sk.6). Přečetla jsem zákon, na stránkách REMA jsem nastudovala všechno potřebné, požádala o zaslání registračních podkladů...Mám z toho trošku obavy, nejsem si jistá v mnoha věcech, zdá se mi to dost komplikované a neznám ve svém okolí vůbec nikoho, kdo by s touto problematikou měl nějaké zkušenosti.Navíc ve smlouvě s REMA systémem se zavazujeme k půlročním auditům z jejich strany, v případě pochybení celkem vysoké pokuty. O povinnosti registrace a všech těch věcí kolem mi pořád chybí na netu více informací, takových-těch lidových. Nemáte třeba někdo chuť se podělit o své zkušenosti, případně poradit? Budu moc vděčná, mějte se!