Re: cenová nabýdka
>Prosím Vás můžete mi někdo poradit kde najdu nebo jek
>mám udělat cenovou nabýdku na provedené dílo?
Proč chcete dělat nabídku na už provedené dílo?
>Já to hledám jak pitomá a nějak bez úspěchu. Předem
>moc díky
Struktura té nabídky bude záležet na charakteru díla a na požadavcích zákazníka - v jakém detailu to chce atd. Pokud žádné požadavky nemá, tak postupovat od minima informací.
Zkuste to nějak upřesnit - co je to za dílo...
Asi jsem to špatně napsala, to se bude teprve dělat.
Šlo by o elktro práce MaR sistému při rekonstrukci školy. Dostali jsme k tomu spoustu podkladů (co, kde, jak) a teď po nás chtěji vědět za kolik a do kdy jsme schopni jim to udělat. Snad jsem to napsala srozumitelně.
Jestli jim nebude stačit kompletní cena za dílo, tak jim to rozdělte jak je u MaR obvyklé - projekt, čidla, kabeláž, aktivní prvky, instalace. Hlavně si tam ošetřete vícenáklady - těch u MaR bývá dost..
Pak pozor na platební podmínky - jestli tam bude zvlášť železo, tak může být problém s DUZP, kdybyste ve smlouvě měli dílčí platby.
Re: jen na okraj
No... sice tady nejsme v jazykové poradně, ale na druhé straně - pokud chce paní vypracovat nějakou nabídku, tak je v jejím vlastním zájmu, aby to bylo dobře i po jazykové stránce. Pokud si v češtině není moc jistá, může si to nechat od někoho zkontrolovat. Faktem je, že nabídky služeb a zboží s pravopisnými chybami odradí mnoho zákazníků. Nic ve zlém :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
3. 10. 2006 10:58
Prosím Vás můžete mi někdo poradit kde najdu nebo jek mám udělat cenovou nabýdku na provedené dílo?
Já to hledám jak pitomá a nějak bez úspěchu. Předem moc díky