Re: cenová nabýdka
>Prosím Vás můžete mi někdo poradit kde najdu nebo jek
>mám udělat cenovou nabýdku na provedené dílo?
Proč chcete dělat nabídku na už provedené dílo?
>Já to hledám jak pitomá a nějak bez úspěchu. Předem
>moc díky
Struktura té nabídky bude záležet na charakteru díla a na požadavcích zákazníka - v jakém detailu to chce atd. Pokud žádné požadavky nemá, tak postupovat od minima informací.
Zkuste to nějak upřesnit - co je to za dílo...
Asi jsem to špatně napsala, to se bude teprve dělat.
Šlo by o elktro práce MaR sistému při rekonstrukci školy. Dostali jsme k tomu spoustu podkladů (co, kde, jak) a teď po nás chtěji vědět za kolik a do kdy jsme schopni jim to udělat. Snad jsem to napsala srozumitelně.
Jestli jim nebude stačit kompletní cena za dílo, tak jim to rozdělte jak je u MaR obvyklé - projekt, čidla, kabeláž, aktivní prvky, instalace. Hlavně si tam ošetřete vícenáklady - těch u MaR bývá dost..
Pak pozor na platební podmínky - jestli tam bude zvlášť železo, tak může být problém s DUZP, kdybyste ve smlouvě měli dílčí platby.
Re: jen na okraj
No... sice tady nejsme v jazykové poradně, ale na druhé straně - pokud chce paní vypracovat nějakou nabídku, tak je v jejím vlastním zájmu, aby to bylo dobře i po jazykové stránce. Pokud si v češtině není moc jistá, může si to nechat od někoho zkontrolovat. Faktem je, že nabídky služeb a zboží s pravopisnými chybami odradí mnoho zákazníků. Nic ve zlém :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 10. 2006 10:58
Prosím Vás můžete mi někdo poradit kde najdu nebo jek mám udělat cenovou nabýdku na provedené dílo?
Já to hledám jak pitomá a nějak bez úspěchu. Předem moc díky