Re: prosím mzdové účetní
Verčo, klídek. Paní Anna vám radí dobře. Nechte to plavat. Kde není žalobce není ani soudce. Zaměstnankyně si stěžovat nikde nebude, zaměstnavatel tomu nerozumí, ZP a SP bude ze správného vyměřovacího základu, daněno je to taky správně a my vás neprásknem.
Re: prosím mzdové účetní
To by musela být strašná náhoda, aby to někdo takhle do detailů rozpitvával. Ostatně někde jsem tady v posledních dnech četla hezký názor, že třeba jste jí tu směnu na ten svátek původně plánovali, ale v důsledku svátku odpadla, tak jste propalatila náhradu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
6. 10. 2006 12:27
Dobrý den,
ve včerejší diskuzi jsem se dozvěděla, že pokud zaměstnankyně čerpá dovolenou navazující bezprostředně na mateřskou a v době dovolené jsou svátky, tak za svátky nenáleží náhrada mzdy. Já jsem svátky bohužel proplatila a to v květnové výplatě. Můžete mi prosím poradit, jak mám chybu opravit. Jak mám dále postupovat.
Moc děkuji