Re: pracovní oděv
Dobrý den,
ochranné pracovní prostředky se přidělují na základě zpracované směrnice zaměstnavatele, která musí být v souladu s příslušným zákonem. Ve směrnici bude tedy napsáno, jaké OOP se zaměstnanci přidělují a na jak dlouho. Převzetí OOP podepíše zaměstnanec na své kartě. Po vypršení doby by je měl zaměstnanec vrátit a obdržet nové. Pokud končí pracovní poměr, taktéž by je měl vrátit. Praxe je taková, že zaměstnavatel automaticky zapíše vrácení, protože doba použití buďto skončila, nebo v případě ukončení PP použité OOP nelze nikomu dalšímu přidělit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
14. 10. 2006 17:49
dobrý den, chtěla bych se zeptat,na jaké pracovní oděvy mám nárok jako uklizečka ve školství, a jestli tento pracovní oděv musím vrátit či uhradit při podání výpovědi, zaměstnaná jsem byla od 2.2.2005 do 15. 10. 2006, v této době jsem dostala 2x pracovní oblečení. děkuji Lenka