Re: dovolená-jak ji počítat
Pracovní poměr trvá od 1.1.2006 a mám jen vybraných 13 dní dovolené bez marodky a neplaceného volna. Jde mi o to jak to vypočítat. Děkuji
Re: dovolená-jak ji počítat
Ještě záleží na tom, zda bezprostředně po skončení nastupujete k jinému zaměstnavateli a nebude tam ani 1 pracovní den přetržky. Pokud nenastupujete k dalšímu zaměstnavateli a nemarodila jste ani jste neměla neplacené volno (aspoň 100 pracovních dní), pak se dovolená z toho důvodu nekrátí a náleží Vám za každý celý odpracovaný měsíc 1/12. Tzn. 20 : 12 x 10 = 16,5 dne (leden až říjen). Pokud bezprostředně nastupujete k dalšímu zaměstnavateli, náleží Vám ještě dvanáctina za listopad, protože jste tam pracovala víc než polovinu měsíce. Tzn. 20 : 12 x 11 = 18,5 dne. 13 dní už jste vyčerpala, takže zbývá zbytek.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
23. 10. 2006 9:19
Dobrý den,
ráda bych věděla jak si vypočítat dovolenou pokud ukončim prac. poměr k 20.11. (zhruba)? Mám nárok na 20 dní, vyčerpala jsem 13 dní. A počítá se do toho pokud jsem na nemocenské nebo s dítětem doma §. ? Děkuji