Re: platby v hotovosti - 500 tis. upřesn
--díky
ještě na upřesnění.. ty platby faktur jsou mi jasné... ale ty vklady a půjčky společníka ne..
našla jsem i v r. 2005 půjčka společníka 1265 tis. vlaoženo do pokladny, našla jsem jen příjmový doklad.. na tuto částku... a pak za další 2 dny vratka společníkovi - 750 tis. To je bude taky zajímat?
..zkusím to rozhodit... doklady jsou ručně psané,,, ale v deníku je to dohromady.. to by nemuselo vadit... můžu to účovat jednou částkou... ale doklady mám dva.. a třeba i jiné datum... zaúčtováno až později a naráz...
-- díky
Blanka
Re: platby v hotovosti - 500 tis. upřesn
ověřte si ale i na druhé straně, jestli to u nich už fú neviděl. mělo by to být i v jejich zájmu, pokutu dostanou taky. za každý případ minimálně 10000. a těch půjček a vratek bych se nebál, spíš budou chtít vědět, kde ty peníze vzal (lépe řečeno, zda se jednalo o peníze zdaněné)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
7. 11. 2006 7:42
Dobrý den, prosím znovu, platby v hotovosti, probírám se tady pokladnou za rok 2004, a zjistila jsem mimo úhrad faktur v hotovosti nad 500 tis. také vklady společníka do firma ve výši 550000 tis. - jednalo se o půjčku do firmy a ty peníze pak byly vloženy na účet. To bude finanční úřad také zajímat?
Jen pro vysvětlení, ohlásili se mi z FU, že chtějí prověřit platby v hotovosti od roku 2004.
Díky moc
Blanka