Re: zrušená prodejna a rekalmace
Při uzavření provozovny je prodejce povinnen sdělit živnostnskému úřadu, kde mohou zákazníci své reklamace uplatňovat a v případě prodeje mimo provozovnu musí zákazníkovi poskytnout informaci, kde lze reklamovat (§19/4 zák. o ochraně spotřebitele). Pokud tak neučinil nebo tyto informace nejsou správné, můžete podat stížnost na ŽÚ. Pokud z toho vyplývá porušení vašich práv, vyplývajících z odpovědnosti prodejce za vady věci, můžete ještě podat stížnost na ČOI.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
20. 11. 2006 11:04
20/3/2006 jsou si koupila v prodejně boty, tyto jsem však 12/10/2006 šla do prodejny reklamovat. V prostorách však již není prodejna obuvi, ale jiný nájemce má prodejnu léčiv - tento prodejce mi řekl, že majitelé bydlí ve stejné budově. Šla jsem tedy do budovy. U dveří s označením firmy jsem objevila lísteček, že prodejna byla zrušena a případné reklamace se berou každý čtvrtek od 14:30 do 17:00. Vešla jsem tedy do "bytu", boty předala k reklamaci a obdržela reklamační lístek s tím. Ve čtvrtek 16/11/2006 uplynulo 5 týdnů od předání obuvi k reklamaci, proto jsem se opět vydala k bytu a co nevidím, původní lísteček o přebírání k reklamaci každý čtvrtek byl přelen lístečkem novým, kde je napsáno, že reklamace se berou každý PRVNÍ čtvrtek v měsíci! To mě teda pěkně napálilo, zvonila jsem u bytu, ale nikdo neotvíral. Pokud se podívám do ARES, podnikatel nemá pozastavenu činnost, je plátce DPH.........
Dnes se chci stavit do "bytu" (provozovny) a trvat na vyřízení reklamace DNES, ale prosím poraďte mi, můžu "pohrozit" třeba nějakou kontrolou z živnostenského úřadu pokud se podnikatel takto staví ke svým závazkům?
Děkuji za případné odkazy na § a zákony.