Staci toto jako prac.smlouva?

• (neregistrovaný)

5. 1. 2007 2:03

Dobry den, zamestnavam par lidi na HPP a pouzivam nize uvedeny "mustr". Ted jsem tady v diskuzi narazil na jakousi zminku o paragrafech ktere je treba uvadet, ale nevim jestli jsem to dobre pochopil. Prosim Vas o kontrolu a pripadne doplneni, dekuji. Brazda
    Problematika uvadeni RC je mi znama.

PRACOVNÍ SMLOUVA

xxx, yy 5, Praha, r.č. 111111(dále zaměstnavatel)
    a
    xxx, xxx15, Praha, r.č. 1881811 (dále zaměstnanec)

uzavírají podle zákoníku práce tuto smlouvu :

1. Zaměstnavatel přijímá zaměstnance do pracovního poměru k výkonu práce : xxx
    2. Místem výkonu práce je : xxx, Praha
    3. Den nástupu do zaměstnání je 1.9.2006, tímto dnem vzniká mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem pracovní poměr.
    4. Pracovní poměr se sjednává na dobu neurčitou.
    5. Mzda za odvedenou činnost se sjednává na 7955,- Kč měsíčně, splatných 5 den následujícího měsíce.
    6. Zaměstnanec byl před uzavřením dohody seznámen se svými právy a povinnostmi a s právními a ostatními předpisy, zejména s předpisy o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci, které musí při práci dodržovat.

V Praze dne 30.8.2006

------------------------------------------- --------------------------------------
    zaměstnavatel zaměstnanec

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 1. 2007 13:13

Slávka (neregistrovaný)

Re: Staci toto jako prac.smlouva?
      Snad bych ještě doplnila zkušební dobu ( max. 3 měsíce). A místo dodatku o r.č. ve smlouvě napsat , že zaměstnanec souhlasí se zpracováním osobních dat v souvislusti s personalistikou a mzdovými výkony ve firmě.

• 6. 1. 2007 21:36

Jiřka (neregistrovaný)

A nedávala bych tam ten výplatní den. Ten může stanovit zaměstnavatel sám. Pokud byste ho totiž chtěli změnit, museli byste se na tom nejprve se zaměstnancem dohodnout. Pokud výp. den stanovuje zaměstnavatel sám, může ho změnit jednostranně. A také bych neuváděla přesnou adresu pracoviště, místo bych určila šířeji. Kdybyste totiž měnili pracoviště v Praze, třeba jen do vedlejšího domu, šlo by o změnu, kterou byste si zase museli se zaměstnancem dohodnout. On by nemusel souhlasit a někteří chytráci toho pak využívají k tomu, aby byl zaměstnavatel nucen jim dát výpověď a odstupné. Ale vše záleží na tom, co si obě strany vyjednají.

• 7. 1. 2007 10:58

Brazda Karel (neregistrovaný)

Dekuji! Myslel jsem ze se tam musi uvest adresa presne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).