Re: OT : Pátek pátého
Kéž by všechny mé dny byly tak klidné, jako ty vaše...
Kdybych vám popsal svůj čtvrtek čtvrtého (6:30-20:30, uzávěrka, kombinovaná s auditem, půsery za xx mega...), budete řvát ze spaní ještě pár týdnů :-))
No, dali jsme se na to, tak to máme. I když si někdy říkám, že kdybych se dobře učil, mohl jsem být třeba truhlářem...
Gravere, popiš nám prosím svůj čtvrtek čtvrtého :-)) Víš, co říkali Šimek s Grossmannem? "Člověka potěší, když slyší o cizím neštěstí" :-))
zkusím vás potěšit i já:-))
před vánoci mi shořel hard, zálohy byly u lampičky tak se diskety i cd asi uvařily (prostě data v pr....). nevěřila byste, kolik stojí obnova dat:-(
novej rok už začal líp - máme doma svrab (kocour), neštovice (jedno dítě), chřipku (druhé dítě)...chybí jen mor a cholera. dovolenou si teď nemůžu dovolit, polovička hospodu nemůže zavřít, tak máme jízdní řád na hlídání:-( no prostě super:-)
Zuziku, to je pěkné počteníčko, tedy soucítím s tebou, to si nemysli, ale takový příběh ze života je lepší než televize :-) Moc by se mi líbilo, kdyby svůj pracovní den popsali i ostatní, prosím, napište to taky ještě někdo :-) A nemusí to být jen katastrofy, prostě podrobně jak probíhá váš den. Je to moc zajímavé a hned jsme si tak nějak bližší :-)
Gravere připojuji se k Evě M. - prosím, popište nám taky svůj pracovní den :-)
Zuziku děkuji, žes to tak pěkně popsala :-) Jana F.
Človíčku, to je teprve rozběh ! Kompletní inventarizace, uzávěrka, pak audit...čeká mně první zasedání nové valné hromady a nové doz.rady, zodpovídání na otázky typu : kam jste zašantročili ten zisk co tam ještě na konci listopadu byl apod. A netrpěliví klienti - dva už chtějí přes víkend mít udělané DPFO....nejste v tom sám ... Proto jsem Vám všem chtěla trochu zvednout náladu, doufám, že jste se aspoň trochu pobavili. Zuzik
KUDY Z NERVŮ VEN????
Tak jsem si pro srovnání nervové soustavy koupila pejska a rotoped. Pejsek - krom toho, že k němu ani po 8 měsících nemáme jediný doklad, jsme zjistili, že má zlomenou tlapu v kloubu a neroste mu noha, je už po operaci, nohu mu natahujeme a převazujeme třetí měsíc..... Rotoped - zjistila jsem, že mne nebaví, když nikam nedojedu..., ale jako věšák na vyžehlený košile je perfektní....
Vyrážím k psychiatrovi, snad mi napíše něco uklidňujícího :-)))
Pejska je mi moc líto. Pro nás je náš haf členem rodiny už 13 let, je hluchý a senilní, ale neumíme si představit život naší rodiny bez něho. Je to asi fráze, ale fakt je asi nejdůležitější to zdravíčko. A na průšvihy se dívat pozitivně : co mně nezabije, to mně posílí. Dano W, hlavu vzhůru, jsme s Tebou !
Soucítím s vámi, dcera je po operaci, já abych se nenudila, tak jsem dostala 2.1.2007 3 pozvánky na kontrolu 3 firem na OSSZ, jedna byla na 3.1.2007 ! a druhá na 13.1.2007- sobota. Řekla bych, že i úřednice toho mají dost... Pevné nervy a dobrou náladu všem- budeme ji potřebovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 1. 2007 11:34
Jména postav jsou vymyšlená,nicméně tento příběh je veskrze pravdivý:
6,30 ztratila jsem na stole hotovostní doklad na 12tisíc. Anča Podřízená od rána fakturuje.
7,30 vyřídila jsem padesát telefonů a doklad jsem stále nenašla.Letím do banky pro výplaty.
8,30 doděláváme fyz.inventuru a skladník Rudla se rozčiluje, že nám nesedí 95% zůstatků s úč.stavem. Začínám být mírně vytočená.
10,30 zuřím,zůstatky nesedí, je mi zima,chce se mi a dala bych si kávinu. Jdem se s Rudlou podívat do PC. Anča pořád fakturuje. Zjišťujeme,že Anča zaúčtovala všechny prosincové pohyby do prosince ale roku 2007. Po mé výtce ať si dopaďous dává pozor se Anče nafoukne a dí, že to se snad může stát. Doklad jsem stále nenašla.Mezitím vydávám výplaty a telefonuju jak divá.
11,30 Anča nese 30cm vysokou hromadu faktur a háže je do schránky před podnikem. Opravila jsem za Anči všechny data sklad.pohybů. Kde ten doklad dopr...může být?
12,30 Už jsem dost nervní a neodpustím si jedovatou poznámku na Anču, že doufám že ty datumy nezblbla i na těch fakturách. Anča zbledla a ještě víc,když zjistila,že jo. Anča se utěšuje tím,že si v pondělí pošťačku odchytne při vybírání schránky a všechny dopisy jí sebere.
13,00 voláme na poštu a zjišťujeme, že pošťačka dnes vybírala schránku později a dopisy jsou fuč. Anča je na infarkt a já taky, protože jsem pořád nenašla ten doklad.
13,30 volám dodavateli a ten mi posílá kopii dokladu faxem. Anča bulí,bere si volno a letí na poštu zachránit co se dá.
14,00 rozdávám zbytek výplat, zamknu trezor a volám domů ať pro mně přijedou, že jsem totálně grogy.
14,15 vypínám všechny přístroje . V kopírce nacházím ten doklad. Anča ho tam ráno zapomněla....
NO COMMENT !
PS: a jesli se mně něgro spyta co jest takego "no comment" tož mně na tym mistě už cyp střeli....