OT : Pátek pátého

• (neregistrovaný)

6. 1. 2007 11:34

Jména postav jsou vymyšlená,nicméně tento příběh je veskrze pravdivý:
    6,30 ztratila jsem na stole hotovostní doklad na 12tisíc. Anča Podřízená od rána fakturuje.
    7,30 vyřídila jsem padesát telefonů a doklad jsem stále nenašla.Letím do banky pro výplaty.
    8,30 doděláváme fyz.inventuru a skladník Rudla se rozčiluje, že nám nesedí 95% zůstatků s úč.stavem. Začínám být mírně vytočená.
    10,30 zuřím,zůstatky nesedí, je mi zima,chce se mi a dala bych si kávinu. Jdem se s Rudlou podívat do PC. Anča pořád fakturuje. Zjišťujeme,že Anča zaúčtovala všechny prosincové pohyby do prosince ale roku 2007. Po mé výtce ať si dopaďous dává pozor se Anče nafoukne a dí, že to se snad může stát. Doklad jsem stále nenašla.Mezitím vydávám výplaty a telefonuju jak divá.
    11,30 Anča nese 30cm vysokou hromadu faktur a háže je do schránky před podnikem. Opravila jsem za Anči všechny data sklad.pohybů. Kde ten doklad dopr...může být?
    12,30 Už jsem dost nervní a neodpustím si jedovatou poznámku na Anču, že doufám že ty datumy nezblbla i na těch fakturách. Anča zbledla a ještě víc,když zjistila,že jo. Anča se utěšuje tím,že si v pondělí pošťačku odchytne při vybírání schránky a všechny dopisy jí sebere.
    13,00 voláme na poštu a zjišťujeme, že pošťačka dnes vybírala schránku později a dopisy jsou fuč. Anča je na infarkt a já taky, protože jsem pořád nenašla ten doklad.
    13,30 volám dodavateli a ten mi posílá kopii dokladu faxem. Anča bulí,bere si volno a letí na poštu zachránit co se dá.
    14,00 rozdávám zbytek výplat, zamknu trezor a volám domů ať pro mně přijedou, že jsem totálně grogy.
    14,15 vypínám všechny přístroje . V kopírce nacházím ten doklad. Anča ho tam ráno zapomněla....
    NO COMMENT !
    PS: a jesli se mně něgro spyta co jest takego "no comment" tož mně na tym mistě už cyp střeli....

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).