Re: ukončení PP dohodou
Ne, dohoda je platná, Váš PP skončil 5.1. Řešil bych to otázkou býv. zaměstnavateli, co za to, když budete něco dodělávat a jak to bude ošetřeno pracovněprávně( DPP nebo DPČ nebo jinak?). Bez tohoto nemáte na bývalém pracovišti oficiálně co dělat a mohlo by se stát, že např. po Vaší činnosti bez jakéhokoiliv podkladu se pak zjistí škoda, nebo něco v dokladech a bývalý zaměstnavatel Vás bude nahánět a dělat problémy. Nebo co když se Vám ten den při dodělávání restů stane úraz?
Re: ukončení PP dohodou
Na druhou stranu, jestliže jste se se zaměstnavatelem dohodla na skončení poměru k 5.1. (předpokládám, že jste skončit chtěla Vy) a on Vám vyšel vstříc za předpokladu, že budete mít hotovou nějakou práci, pak by bylo dobré kdybyste tu práci měla hotovou a resty dodělala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 1. 2007 21:28
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Ukončila jsem se zaměstnavatelem pracovní poměr dohodou ke dni 5. 1. 07. Zaměstnavatel mě sdělil, že ještě 8. 1. 07 mám přijít do práce a dodělat nějaké resty. Očekávám od něj nějakou "boudu". Nemůže se tímto krokem stát, že odstupuji od dohody o ukončení PP?