Re: DPH kontrola FÚ prosím poraďte
Vy náte na odpočet nárok, to není Vaše povinnost. A myslím, že o tom, že by se nárok nedal dělit se nikde nic neříká.
Re: DPH kontrola FÚ prosím poraďte
můžete podat dodatečné až do fyzického zahájení kontroly. (ale spíš se bude jednat o vytýkací řízení nebo místní šetření)
částečný odpočet nejde, nemáte k tomu DD, tak ho vyřadí.
řekněte jim na rovinu, jak to je ať vám řeknou jestli nechat na další měsíc nebo podat dodatečné, o odpočet z té velké faktury nemůžete přijít tak o nic nejde.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
8. 1. 2007 13:40
Prosím o radu: za 11/2006 firma měla nadměrný odpočet DPH což běžně nemívá. FÚ nám oznámil, že chce přezkoumat doklady za 11.měsíc a přijde si je prohlédnout všechny do firmy.
Listopad jsem dělala narychlo před vánoce a už jsem si nezkontrolovala všechny doklady a teď jsem zjistila chybu. DPH nadměrný odpočet měl být větší než jsme uvedli v přiznání. Stala se mi následující chyba. Při vkládání faktury jsem nedopatřením nevložila tu co jsem chtěla na 300000 Kč, ale předcházející od stejného dodavatele na 3500Kč jsem vložila znovu. A teď nevím co
dělat nějakou dodatečnou opravu než přijde FÚ na kontrolu nebo
tuto opravu nechat až do dalšího měsíce, co na to FÚ.
Prosím poraďte.Děkuji.