Re: Mohu vystavit daň.dokl.2 měsíce před
Jak muze byt DUZP datum vystaveni dokladu bez jakehokoliv duvodu vystaveneho - ke sluzbe dojde az v breznu 2007, neuhradili doklad, proste nic nenastalo jen vystaveni dokladu. Vzdycky jsem myslela, ze bud kdyz zaplati, nebo nastane ten predmet fakturace - at uz sluzba, ci dodani zbozi. Proste nevim.... Eva
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 1. 2007 10:52
Může mi prosim někdo potvrdit, že je možné vystavit daňový doklad třeba v prosinci i když DZP bude v březnu násl.roku - nejde o platbu předem, dokonce to ani nebude uhrazeno? Šéf mi tvrdí že ano, má to od daň. poradce, prostě tomu nemohu věřit. Proč by se tedy vystavovaly zál.faktury, resp. daň.dokl. o přijatých platbách a následně znovu při uskuteč.plnění pro účetnictví faktura, tak by se všechno vystavilo hned při uzavření smlouvy, třeba i pul roku dopředu a bylo by vymalováno. Je toto možné? Prosím, poraďte mi.
/Jde o to že jsem musela vystavit v prosinci 2006 faktury které dodnes nebyly uhrazeny a týkají se až března 2007. Nechápu/ Děkuji předem. Eva