Re: Nový ZP - hlavně pro gravera
Změna u srážek je vázána ale na novelizaci § 551 obč. zákoníku, která je účinná od 1.1.2007 a v přechodných ustanoveních se praví, že srážky podle dohod uzavřených před tímto datem se provádějí..postaru. Podle novely obč.z. jde teď o srážky na výživné a jiné pohledávky, o níž to stanoví zákon.
Re: Nový ZP - hlavně pro gravera
V podstatě něco takového jsem chtěl, možná ještě jednodušší - výčet změn (jistě ne všech), podstatných z pohledu zaměstnance.
díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 1. 2007 10:55
Nevím, zda jsem dobře pochopil po čem vaše srdce toužilo, ale možná je to tohle:
http://www.kr-jihomoravsky.cz/metlisty/kr/Prehled%20zmen%20v%20zakoniku%20prace.doc
já to jen prolítl zběžně, ale zaujala mě zejména změna §316, protože se to tu nedávno řešilo. takže už je absolutně jasno. zaměstnanci nesmějí k soukromým účelům používat ani elektronickou poštu a ten má právo to kontrolovat.