Re: DAN Z NEMOVITOSTI-PROSÍM POMOC!SPECH
Pokud se nedomluvíte s původním majitelem, tak na finančním úřadě vám to určitě řeknou:-))
Je možné, že složenky stále chodily starému majiteli a on to platil, ale to mi přijde nepravděpodobné, protože já bych něco takového už neplatila a taky ne všude se posílají složenky.
Přiznání se muselo podat do konce ledna a do konce května každého roku zaplatit. Takže teď bych v každém případě podala do konce ledna přiznání za rok 2007.
Co se týče předchozích dvou letech, tak snad by tam šlo uplatnit nějaké odvolání?? Ale pochybuju, že to bude mít úspěch. Nemám s tímhle vůbec zkušenosti, ale tady je spousta lidí, co s tím určitě má nějaké zkušenosti, takže snad vám poradí. Hodně štěstí.
Pokud vám nikdo neporadí, zkuste zadat nový dotaz už jen o tom, že jste 2 roky neplatila a jak se pokud možno vyhnout penále.
Re: DAN Z NEMOVITOSTI-PROSÍM POMOC!SPECH
no za rok 05 budu platit ted v lednu a podám tedy i přiznání co se týče r.04 tak ho taky doplatim a napíšu s přiznáním nějaký omluvný dopis,že došlo k chybě,že jsem byla v omylu,že to platil minulý majitel. tipuji,že to penále tak vysoké nebude,snad do 2 tis.bych se mohla vejít,když je to jen byt. co myslite?znamy mi říkal,že nezaplatil dan za rok 05 že zapomněl a dostal penale kolem 500 kč a to ma domek v praze a mnohem větří,co ma 3 patra,tak snad to tak strašny nebude a nějak to zvladnu :(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 1. 2007 14:36
Prosím kdo poradi? v dubnu r.2004 jsem si koupila byt,správně dan z nemovitostí platí ještě vlastník co byl k 1.1.04, neměla jsem ale udělat nějaké přiznání? a kdy mam platit já? prosím o rady. nepromeškala jsem něco????