Pojištění účetní

• (neregistrovaný)

16. 1. 2007 9:50

Dobrý den,prosím o radu. Jsem OSVČ-účetní. Chtěla bych se pojistit. Například, pokud způsobím svoji prací (omylem, nedbalostí)
    chybu v daňové evidenci svému klientovi, a ten bude po mně chybu vymáhat. Například klient bude muset zaplatit penále, pokutu
    příslušnému úřadu za opožděnou platbu své povinnosti. A poté
    bude penále, pokutu vymáhat po mně. Můžete mi poradit některou pojišťovnu? Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 16. 1. 2007 10:13

Iveta (neregistrovaný)

Re: Pojištění účetní
      Pojistila jsem se u Svazu účetních - lépe řečeno přes tuto organizaci v Olomouci (nevím odkud jste). Jsem teď mimo svou kancelář, ale pošlu Vám informace večer. Dělá to myslí Česká pojišťovna - budu se právě dnes na to dívat. Kdybych zapoměla, ozvěte se mi na E-mail: krejzarova.iveta@seznam.cz

• 16. 1. 2007 11:56

Veronika (neregistrovaný)

Tohle pojištění prý dělá málokterá pojišťovna. Taky jsem se chtěla pojistit, ale pojištění bylo hodně vysoké.

• 16. 1. 2007 16:19

JR (neregistrovaný)

Jsem pojištěna u ČSOB Pojišťovny - výše pojistného záleží na obratu, na výši, na kterou se chcete pojistit a také na spoluúčasti.

• 16. 1. 2007 21:33

Iveta (neregistrovaný)

Takže odpovídám, jak jsem slíbila. Je to ČSOB pojišťovna. Roční pojistvné 1300 Kč do 100 000 Kč škody (spoluúčast 5000 Kč), roční pojistné 2080 Kč do 100 000Kč škody (spoluúčast 1000 Kč), 3250 Kč ročně do 500 000Kč škody (spoluúčast 5000 Kč), ročně 4550 Kč do 500 000 Kč škody (spoluúčast 1000 Kč).
      Já mám tu poslední pojistku, protože účtuju větší firmu, a to dávám do pořádku účetnictví po předchůdci - je tam hodně seků. Klienti však mají tuto skutečnost rádi a mají větší důvěru a klid - stejně jako já. Zdraví Iveta (založila jsem nyní také svou účetní firmu a moc mě to baví - můžete někdy napsat mail: krejzarova.iveta@seznam.cz)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).