Re: Odpovědnost účetní po skončení praco
Já bych v žádném případě nepracovala bez pojistky za odpovědnost z výkonu povolání. Zaplatíte ročně pár stovek a máte jistotu že v případě, bude-li po vás zaměstnavatel vymáhat škodu, zaplatí za vás pojišťovna. Pojistnou částku stanovit na 4násobek platu, víc po vás nemůže zaměstnavatel vymáhat.
ja jsem si tu pojistku uzavrela,ale v roce 2006 a chyba je v prosinci 2005 (do firmy jsem nastoupila v zaří 2005) :-( Takze v tomto pripade mam smulu
Já bych nikdy nepracovala bez pojištění odpovědnosti za výkon povolání. Zaplatíte ročně pár stovek a máte jistotu, že bude-li po vás zaměstnavatel vymáhat škodu, zaplatí za vás pojišťovna. Pojistnou částku stanovit na 4násobek platu, víc po vás zaměstnavatel nemůže vymáhat. Takže uzavřít pojistku!
Co kdyby kontrola z FU prisla v dobe,kdy jiz nebudu
>>>>>zamestancem. Muze i pote po me zamestnavatel chcit
>>>>>uhrazeni penale?
>>>>měla jste oznámení provést písemně, mohl by se nyní
>>>>obrátit na soud alo??!!
>>>
>>>Já bych nikdy nepracovala bez pojištění odpovědnosti
>>>za výkon povolání. Zaplatíte ročně pár stovek a máte
>>>jistotu, že bude-li po vás zaměstnavatel vymáhat
>>>škodu,
>>>zaplatí za vás pojišťovna. Pojistnou částku stanovit
>>>na 4násobek platu, víc po vás zaměstnavatel nemůže
>>>vymáhat. Takže uzavřít pojistku!
>>... na 4,5 násobek (257/2 ZP)
>Díky za upřesnění. Mám pojistku u české pojišťovny,
>ale detaily vám teď neřeknu. Je dobré se nejdříve
>orientačně podívat na různé pojišťovny a porovnat, možná to
>najdete i na www.stránkách.
Najeďtě si na včerejší dotaz" pojištění účetní", najdete tam něco konkrétně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 1. 2007 13:30
Jsme zaměstnána jako účetní na HPP. Zjistila jsem,že jsem udělala chybu při účtování v roce 2005. Majiteli spol. jsem to oznámila a navrhla udělat dodatečně dan. přiznání. Majitel dodatečné dan. priznáni nechce udělat. Prosim kdyz prijde kontrola z FU predpokladam ze majitel spol. po me muze chcit zaplatit pripadne penale. Co kdyby kontrola z FU prisla v dobe,kdy jiz nebudu zamestancem. Muze i pote po me zamestnavatel chcit uhrazeni penale?