Reklamace

• (neregistrovaný)

23. 1. 2007 12:51

Dobrý den koupila jsem si 06/06 automatickou pračku,vyskytl se mi na pračce problém ke kterému potřebuji opraváře.Když jsem byla kontaktovat prodejce o mém problému,odkázal mě na jinou firmu která pro ně opravuje spotřebiče.Tak jsem se spojila s panem opravářem a ten mě informoval,že až ke mě přijede,tedy opraví tu pračku,tak po mě bude chtít 190 kč za cestu.Opravna která je ve stejném městě jako bydlím já si tedy řekne 190 kč a já tedy už podle jeho slov jsem povinna výjezd zaplatit.Tak k čemu je vlastně dvouletá záruka.Prosím o radu potřebuji to vyřešit do 1.2.2007
    Je tedy pravda,že po půl roce se platí výjezd k opravě.Předem děkuji za odpovědˇ.Iveta- Pardubice

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 1. 2007 15:22

graver (neregistrovaný)

Re: Reklamace
      Vy žádného opraváře nemáte shánět - opravu v rámci reklamace zajistí prodejce. Ten může Řešení reklamace předat jinému subjektu pouze tehdy, je-li tento v místě vašeho bydliště nebo blíž k vám.
      Platit samozřejmě nebudete nikomu nic, naopak máte sama nárok na úhradu nákladů, které vzniknou v souvislosti s reklamací vám.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).