Re: Jak získat zápočtový list od zaměstn
Vzhledem k tomu, že jsem již několikrát žádal o „Potvrzení o zdanitelných příjmech ze závislé činnosti a funkčních požitků a o sražených zálohách na daň za zdaňovací období xxx a zápočtový list“ a nebylo mi dosud vyhověno, budu nucen, pokud mi i přes tuto výzvu nevyhovíte, vyrozumět finanční úřad, aby mi napomohl ve stanovení mé daňové povinnosti za rok xxx Myslím si, že není nutné kvůli takové jednoduché záležitosti zatěžovat finanční úřad, který by mi jistě a bez problémů vyhověl a po kontrole ve Vaší firmě bych i já mohl dostát svých daňových povinností.
Doufám, že tuto záležitost obratem vyřídíte k mé spokojenosti.
Tohle jsem napsala já a dostali jsme i zápočťák i potvrzení o příjmech.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 1. 2007 18:24
Hezký den , chtěla bych se zeptat jak mám postupovat v případě, že mi můj bývalý zaměstnavatel nechce předat zápočtový list, nechce mi dát ani výplatní pásku za 12/06 a nechce mi ani proplatit zbylou dovolenou. Mohl by mi někdo poradit další můj postup? Na právního zástupce nemám peníze. Děkuji.