Re: Zdanění příjmů u studentů
Pokud podepisete to ruz.prohlaseni,nemela by vam byt srazena srazkova dan,pokud ale ve stejnem mesici pracujete u vice firem,tak ruz.prohl.muzete podepsat jen u jedne firmy a u te druhe firmy vam je srazena srazkova dan 15% z hrube mzdy.Pokud chcete dan vratit,musite si podat danove priznani a obehnout vsechny firmy kde jste za r.2006 delala aby vam dali potvrzeni o prijmu.A nebo u nektere firmy kde jste delala si zazadat,aby vam rocni zuctovani udelali oni...jim take samozrejme musite donest potvrzeni o prijmech z ost.firem.
Re: Zdanění příjmů u studentů
Nehrozi vam nic,ja taky kdysi chodila na brigady a nikdo mi to nerekl a srazeli me penize o 106 a ja nevedela,ze si o ne muzu zazadat zpet...ale ja byt vami,tak to státu nenechám :-) a zazadam si o ne.A formular je Danove priznani z prijmu fyzickych osob.Da se stahnout i zde v sablonach
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 1. 2007 13:42
Dobrý den, zajímalo by mne, jestli musím jako studentplatit daň z příjmů? Pracovala jsem v loňském roce pro dvě firmy (ale smlouvu jsem podepisovala jen jednu..) přes jednu agenturu, kde jsem podepisovala Přiznání poplatníka daně (či tak něco- růžový formulář) a byla mi strhávána srážková daň (vůbec nevím o co go- v řádě korun..). Letos budu pracovat určitě přes více agentur během jednoho měsíce...asi budu muset obcházet firmy a zažádat o navrácení daně, že? ( a musím ještě předtím vyplňovat nějaký formulář-přiznání??)