Nevyplacená mzda

• (neregistrovaný)

26. 1. 2007 8:56

Zaměstnanec firmy podal výpověď z pracovního poměru,1 měsíc pracoval a 2. měsíc byl na nemocenské. Zaměstnavatel mu neposlal ani výplatu, ani nemocenské dávky.Ani po několika písemných upozorněních mu zaměstnavatel preníze neposlal. Na koho se má zaměstnanec obrátit? Úřad práce, sociálka?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 1. 2007 8:59

Petra (neregistrovaný)

Re: Nevyplacená mzda
      Na tyto úřady jsem se kdysi obrátila taky, ale nikdo mi nepomohl, přehazovaly si mě jako horký brambor.

• 26. 1. 2007 9:06

anonymous (neregistrovaný)

No a já mám opačný problém. zaměst.byl propuštěn dle § 55 a výplatu si nevyzvedl a ani neuvedl bú.takže mi tu výplata leží

• 26. 1. 2007 9:36

D. (neregistrovaný)

Mě kdysi poslali na nějakou "větev" úřadu práce. Paní byla ochotná a říkala, ať se ještě zkusím dohodnout a sdělím zaměstnavateli, že jsem se informovala na úřadu práce a v případě, že mi mzdu nevydá, můžu prostřednictvím tohoto úřadu podat něco, jako návrh na konkurs, ale bylo to myslím formulováno jinak. Už je to delší doba a přesné termíny si nepamatuji. Pak po telefonickém rozhovoru se zaměstnavatelem, kdy jsem si vyslechla spoustu urážek a co si to dovoluji, mi přišly 3 výplaty poštou....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).