Re: Zpracování mezd externě nebo na HPP
Pracovala jsem externě jako mzd.účetní.Dnes bych už po těch zkušenostech raději měla vlastní účetní.Stále jsem se doprošovala o nějaké doklady, nedostatečné podklady pro mzdy přes telefon, zaměstnanci firmy si museli veškerá potvrzení o příjmech atp. vyřizovat přes majitele firmy.Dnes jsem zaměstnaná jako účetní v jiné firmě a myslím, že k oboustranné spokojenosti. A mzdovky jsou si myslím stále nedoceněné -že nic celý měsíc nedělají, jen pouze výplaty jednou za měsíc.
Re: Zpracování mezd externě nebo na HPP
Také dělám mzdy externě a funguje to naprosto spolehlivě přes mail.Tam je cena ovšem nižší,protože účetní firmy si vše tiskne a dělá přihlášky,odhlášky,potvrzení,takže to funguje k oboustranné spokojenosti.Máte-li zájem o externí zpracování,mohu nabídnout své služby.
Eva
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 2. 2007 13:54
Řešíme otázku zda je pro firmu výhodnější zaměstnávat mzdovou účetmí nebo externí zpracování mezd ( za 220 Kč na osobu/měsíc). Je 40 osob a měsíční forma mzdy přiměřené polovičnímu úvazku.