Re: Zúčtování daně, daňové přiznání...?
Pokud si chcete podat svoje daňové přiznání, ve kterém si můžete uplatnit např. i životní pojištění atd., tak Vám stačí ho podat nejpozději 2.4., potřebujete k tomu Potvrzení o zdanitelných příjmech od zaměstnavatele, u kterého jste pracovala na DPČ i od druhého zaměstnavatele, toto potvrzení je povinnou přílohou k Přiznání a dále pak potvrzení ze školy o tom, že jste student.Vypadá to, že vyúčtování daně Vám současný zaměstnavatel neudělá, tak bude rozhodně lepší, když si podáte sama své Přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 2. 2007 19:28
Dobrý den, můžete mi prosím poradit - loni jsem pracovala únor-srpen na dohodu o prac. činnosti u jednoho zaměstnavatele, od listopadu v pracovním poměru u dalšího. U tohoto posledního zaměstnavatele, kde jsem doteď, není žádný mzdový účetní, dělá si vše sám a dost vágně. Nerada bych něco prošvihla- mám teď do 15.2. povinnost něco odevzdat (a co?), případně mám podávat daňové přiznání? Ráda bych požádala o vrácení daně. A jaký je vztah ročního zúčtování daně a daňového přiznání? A případně jestli na tom něco mění fakt, že jsem student. Děkuji, mám v tom opravdu velký zmatek