Podat daňové přiznání?

• (neregistrovaný)

29. 2. 2012 17:00

Dobrý den,
    potřebuji radu. V loňském roce jsem byla od ledna do listopadu zaměstnaná na HPP u jedné firmy, která za mě odváděla zálohy na daň z příjmu. Od 1.12.2011 jsem evidovaná na úřadu práce. Jak je to v tomto případě s daněmi? Musím si podat daňové přiznání sama nebo mohu oslovit firmu, ve které jsem pracovala, aby mi udělali vyúčtování daně oni?

Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 2. 2012 17:06

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: Podat daňové přiznání?
      Teď už je pozdě, mohla jste to učinit nejdéle do 15.2. Nyní požádejte o Potvrzení o zdan.příjmech a podáte si DP sama.

• 29. 2. 2012 17:09

Zdenka01 (neregistrovaný)

Firmu jste měla požádat do 15. 2., teď už to nestihnete. Takže Vám zbývá jediné - pokud chcete vrátit daň - podat si DP sama. Zažádejte si u bývalé firmy o" Potvrzení o zdanitelných příjmech" a podejte si do konce března DP.

• 29. 2. 2012 17:22

Emča (neregistrovaný)

Nebo se zkuste ucetni (byv.zamestnavatele) firmy zeptat zda by vam vyuctovani udelala i kdyz jste o nej nepozadala do 15.2.12, pokud bude svolna tak si pak nemusite podavat samostatne DP. Jste si jista ze jste o nej nezadala "ruzovy papir" - prohlaseni poplatnika dane ............., si to radeji overte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).