Re: Money S3 - potvrzení o zdan. příjmec
Ne verzí to není. Rozbalte si nabídku tiskopisů a tam si vyberte formulář pro rok 2011.
Děkuji za přání prima dne. Od 9 hodin mi tu sedí nechci říci "baby" ale sedí mi tu baby z finančního úřadu a kontrolují rok 2008. Proč si myslím, že rok 2008 už nemůžou kontrolovat? Neměli jsme ztrátu vůbec v žádném roce, ale ony jsou takové suverénky, a než jsem přišla do práce (7,20 h) tak už měly podepsané prohlášení o zahájení kontroly od majitele firmy. Jasně že neděláme žádné podvody a pod. ale přece je to práce navíc a asi jim nemůžu teď říct, že MI LEZOU NA NERVY a chci dělat ročníí zúčtování zaměstnanců a ne běhat okolo nich.
Vím, že mi asi neporadíte, ale alespoň jsem si postěžovala.
Kdybyste viděla, jak strašně moc Vám držím palce, vlastně ne palce, ale pěsti.... tak hodně štěstí.
Rok 2012 na "Potvrzení" je najednou v tomto kontextu absolutně nedůležitý. To si holky teda vybraly dobu - v době závěrek. A blbý je, že nadají pokoj, dokud nenajdou nějakou chybu. Tak na Vás budu myslet, a dejte vědět, jak jste dopadla. Na jaký patříte FÚ? Praha?
BP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 3. 2012 7:06
Dobrý den, nemáte stejný problém? Když tisknu "Potvrzení o zdanitelných příjmech za rok 2011" tak se mi hned v nadpisu objevuje rok 2012, i když ostatní data se vážou k roku 2011. Nevíte někdo, jak to mám změnit?
Děkuji a hezký den. BP