Re: OT: drahá vajíčka
Jestli se třeba nezměří, že bude snášet 2 denně, pak ceny půjdou okamžitě dolů. Asi tak bych to viděl já.
Jen pro zajímavost nyní z vlastní zkušenosti. Pořídily jsme pět slepic. Když jsou zavřené ve výběhu asi 10 x 15 m snášejí 2 vajíčka dohromady denně. Když je pouštíme aby si běhali po zahradě jak se jim zlíbí máme pět vajec denně . Tolik ke spokojenosti slepic.
Podotýkám že stravu máme biologickou pšenice, šrot, tráva, sušené kopřivy, vitamíny pro slepice . Tak by mě zajímalo jak to dělají s těmi slepicemi v klecích aby snášeli??
Škoda, že tu není tlačítko "To se mi líbí" Zrovna na tuto odpověď bych jej použila :-)
PS: Zajímavé je, že dost odborných dotazů zůstane bez odpovědi, protože "nestíháme", je březen, daně a tak. Ale jak se tu objeví takovéto OT téma "mimo soutěž", hned je tu spousta reakcí. (Ano, moje taky :-))
Tak teď jsem se pobavila i já. Má to Pájo, přece něco do sebe. Aspoň cokoli byste udělal špatně , tak to nevadí, přece po arogantním kreténovi nikdo nemůže nic chtít .... třeba by to mohla být i nová funkce , např. ve státní správě by o to musela být rvačka, protože adeptů by byly tisíce. Víc jak přičmoudlých nepřizpůsobivých ....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 3. 2012 13:55
no nic, jen pestrost do téhle doby, zkouším jak jste na tom s cenami, dnes v jistém deníku prý 6,80 za kus, a co vy? jde to?
na havlíčkobrodsku 5,50 Kč/ks