Re: roční zúčtování daně a životní pojiš
já jsem se s tím ještě nesetkala, resp. jsem se setkala s potvrzením, na kterém bylo napsáno, že nesplňuje podmínky pro uplatnění. Šlo o přehled zaplaceného pojistného za celý rok. Myslím, že i pojišťovny mají ošetřeno, aby vydávaly potvrzení pro uplatnění v daních jenom v případě, kdy na to je nárok.
Re: roční zúčtování daně a životní pojiš
Prosím potřebovala bych také poradit,ve smlouvě je jako pojistník uvedený manžel a současně jako 1. pojištěný. 2. pojištěný je manželka, která si přinesla potvrzení, že zaplatila v loňském roce určitou částku na soukromé životní pojištění, mohu ji tuto částku uplatnit v ročním zúčtování u zaměstnanatele. Na školení nám řekli, že by pojistník měl být současně i pojištěný. Co teď? Děkuji za radu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 3. 2012 11:59
když ve smlouvě o životním pojištění není v kolonce " pojištění pro případ smrti nebo dožití" uvedena žádná částka, tak na takové pojištění se nevztahují minimální pojistné částky, tedy alespoň 40 tis při délce pojištění 5-15 let a 70 tis při délce nad 15 let?
a dle potvrzení mohu zaplacené pojistné uplatnit v RZD?
moc děkuji
Petra