Re: rodičovská dovolená a práce
pokud byla na rodič. dovolené, pak jste jistě sepsali jinou smlouvu, příp. dohodu na jinou práci než na tu, co má ve smlouvě, ze které čerpá rodič. dovolenou
pokud se ale vrátila zpět na původní prac. smlouvu, i na zkrác. úvazek, pak již ji nemůžete evidovat na rodič. dovolené, ale je "normálním" zam-cem
pokud se nyní bude chtět vrátit zpět na celý úvazek, pak se na tom zase musíte dohodnout, pokud se zam-tel nebude chtět domluvit, tak bude stále na zkráceném úvazku
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 3. 2012 11:55
Pracovnice pracovala i když byla na rod.dovolené každý den na zkrácený úvazek. Jak evidujete v takovém případě dny jako odpracované nebo jako rod.dovolená. Ona v únoru nastoupila už po rod. dovolené normálně a hned měla ošetřování na dítě. Poslala jsem přílohu na osssz, kde má vyloučené dny 365, tak mi volali ze sociálkyže to nemůže mít. Tak to mám asi špatně. Poradíte?