Re: Vyúčtování daně z příjmů a opravy za
Podle mě by opravy měly bý uvedeny v dodatečném vyúčtování za 2010.
Poznámka ke sloupci 6 a 7: Opravy týkající se zdaňovacího období 2010 včetně ročního zúčtování za zdaňovací období 2009
je nutné provést formou dodatečného Vyúčtování k tomuto zdaňovacímu období, a to v souladu s § 141 daňového řádu.
Re: Vyúčtování daně z příjmů a opravy za
====
Já si právě taky myslím, že musím udělat Dodatečné Vyúčtování, nevím ale, zda do toho Dodatečného vyúčtování musím zahrnout i zjištěný nedoplatek FÚ v částce 3.542,- Kč , který je taktéž za období 2010 a kam s penálem 708,- Kč ? A Vyúčtování za 2011 bude tedy takové, jaké mělo být správně, tedy nezobrazí se mi zde platby za 2010 provedené ale v roce 2011 ? Moc Vám děkuji za pomoc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 3. 2012 9:16
V únoru 2011 jsem zjistila u zaměstnance špatně uplatněné daňové zvýhodnění a bonusy na dítě za období leden 2010 až červenec 2010. V únoru 2011 jsem správnou přepočítanou částku 6.725,- Kč odeslala FÚ. V dubnu 2011 mi na základě kontroly daně z příjmu FÚ předal rozhodnutí na uhrazení částky 3.542,- Kč + 708,- Kč penále. Nyní dělám Vyúčtování daně z příjmu ze závislé činnosti za 2011 a vůbec nevím, kam mám opravy, vztahující se k roku 2010 zaúčtované však v 2011 zapsat ? Prosím poradí mi někdo ? Děkuji moc.