Re: Dodatečné DP
Vyžádejte si u zaměstnavatele Potvrzení o zdanitelných příjmech a sraženéí dani za rok 2010 a podejte ŔÁDNÉ daňové přiznání za rok 2010. Protože sice píšete, že Vám zaměstnavatel dělal daňové přiznání,ale já si myslím,že to bylo roční zúčtování daně. Zaměstnavatel nemůže svým zaměstnancům dělat daňové přiznání a nosit ho na finančák. A tak protože jste ještě žádné DP na finančák nepodal, bude tohle první a tedy ŔÁDNÉ.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
25. 3. 2012 11:10
chtěl bych se zeptat neuplatil jsem v roce 2010 daňové zvýhodnění na jedno dítě v DPFO .Tuším , že lhůta pro nápravu je tři roky . Dańové přiznání mi dělal zaměstnavatel a omylem neuplatňoval danové zvýhodnění v zálohových měsíčních platbách .Můj dotaz je na další postup . Je to předmětem OPRAVNÉHO nebo DODATEČNÉHO DPFO ?