Re: PDP hadry - opravné??
Já bych stejně chtěla vidět, jestli to nějak porovnávají... To nemůže absolutně sedět, chápu, že třeba dohledávají statisíce, ale desetikoruny? Musí v tom být hrozný guláš... Asi to řešit nebudu a šupnu do dalšího měsíce...
Re: PDP hadry - opravné??
Takhle teoreticky samozřejmě ano - já myslím prakticky... Jak vidím kolem sebe, tak spoustě firem vůbec nedošlo, že by něco podobného měli posílat a poté, co mi volala dokonce metodička FÚ - proč posílám hlášení na zlato a chtěla to po mě vysvětlit - si už nedělám iluze : -)) ... jinak samozřejmě chápu, že v ideálním případě to sedí...
Moc díky za odpovědi!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 3. 2012 10:37
Prosím, v minulém měsíci jsem na jednom dokladu přehlédla PDP (odpady - hadry) - DPH je cca 40Kč... Řešili byste to opravným přiznáním? Nebo dát do dalšího měsíce? Já už fakt nevím, co všechno hlídat... Přijde mi, že aby všechno bylo úplně tiptop, musela bych podávat x-opravných za rok...