Re: Vyloučené dny pro nemocenské vers.NV
Děkuji za reakci. Vím, že se vyloučené dny vykazují v celých dnech, ale jde mi o to, zda v případě, že zamec čerpá nepl.volno jen po část dne např. 1/2 dne, tak jestli se tento den (celý den) zahrne do vyloučených dnů?......např.když zamec onemocní a má odpracovanou polovinu směny, tak se celý tento den zahrne do vyloučených dní....je to tak i u NV ?
moc děkuji L.
Re: Vyloučené dny pro nemocenské vers.NV
V případě, že část dne pracoval a část dne čerpal pracovní volno bez náhrady mzdy, není tento den dnem vyloučeným.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 3. 2012 13:25
Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo poradit ohledně neplaceného volna a nápočtu do vyloučených dní pro nemocenské ?
Jedná se mi o letošní novinku, a to nenárokové neplacené volno. Započítává se do těchto vyloučených dob nově i třeba den, kdy má zaměstnanec nepl.volno pouze po část dne ? Má se započítat jako celý den do vyloučených dnů a nebo se vůbec do vyloučených dnů tento den nezapočte ??
Moc děkuji Lucie