Přenesená daň.pov.

• (neregistrovaný)

24. 4. 2012 20:10

prosím o radu jsme firma,která vyrábí nábytek, máme jednoho pracovníka na živnostenský list, obkládal v jídelně jednu stěnu a dveře dřevem , na fakturu napsal montáž dveří a montážní práce obkladů, je to přenesená daňová povinnost podle par.92a) díky michala

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 4. 2012 20:20

Hanka (neregistrovaný)

Re: přenesená daň.pov.
      http://cds.mfcr.cz/cps/rde/xchg/cds/xsl/legislativa_metodika_15152.html na této stránce dole je vybrané zatřídění prací, projela jsem to,ale na první oko to nevidím. Zkuste se podívat, třeba vás trkne, že je to zrovna ten daný odkaz....
      Podle toho, co už mi prošlo rukama, bych řekla, že je to PDP, ale počkejte na další...

• 24. 4. 2012 20:55

PSP (neregistrovaný)

já myslím, že se jedná o režim přenesení, je to pevně spojené s budovou, pokud by se jednalo např. o skříň není to režim přenesení.

• 25. 4. 2012 6:28

Skynet (neregistrovaný)

Podle mě je to jasná PDP, třída 43.33 obkládání stěn. Je dobré si stahnout z mfcr.cz soubor vysvětlivky.pdf je tam celý číselník + podrobné vysvětlení prací které tam patří nebo nepatří. Velký pomocník je v tom, že do hledáčku dáte klíčové slovo a během vteřinky Vám najde třídu prací.

• 25. 4. 2012 7:47

michala (neregistrovaný)

děkuji

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).